Rezervirajte Pošaljite upit

Otkrijte
Vile i apartmane More

Otkrijte
Vile i apartmane More

Otkrijte
Vile i apartmane More

Otkrijte
Vile i apartmane More

Villa Malo More smještena je na jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku, u Uvali Lapad. Može se pohvaliti divnim pogledom na more, na bogatu šumu brda Petka te na vječne dubrovačke Grebene. Zamislite da se budite svako jutro s prekrasnim pogledom na Uvalu te se potom osvježite u infinity bazenu. Provedite duge, lijene dane pokraj bazena i uživajte u čarobnim zalascima sunca.

Villa Malo More sadrži sedam luksuzno opremljenih apartmana, uz prostrane balkone s pogledom na more.

Saznajte više Saznajte više

Smještena u Dubrovniku, u bajkovitoj Uvali Lapad, Villa Filaus nalazi se odmah pored poznate dubrovačke šetnice s nizom restorana, café-barova i slastičarnica. Šarmantan, ugodan interijer Ville Filaus te savršena lokacija pružaju uistinu opuštajući odmor. More i prostrana šljunčana plaža udaljeni su tek pet minuta ugodne šetnje. S plaže se pruža predivan pogled na cijelu Uvalu i poznate dubrovačke Grebene.

Saznajte više Saznajte više

Stari grad u Dubrovniku nepresušni je izvor povijesnih zdanja, zanimljivosti i aktualnih zbivanja. Apartmani More smješteni su u samom centru stare gradske jezgre, u dvije atraktivne obnovljene stare gradske kuće udaljene tek 15-ak metara od Straduna, svjetski poznate, živopisne glavne ulice Starog grada. U neposrednoj blizini svih znamenitosti, brojnih restorana, café-barova i trgovina, Apartmani More idealno su polazište za istraživanje ljepota Starog grada te obližnjih otoka i gradova.

Saznajte više Saznajte više

Casa Laurea smještena je u prekrasnom primorskom mjestu Zaton, 8 km sjeverozapadno od Dubrovnika. Zatonski zaljev omiljena je destinacija izletnika željnih predivne prirode, čistog mora te tradicionalnih specijaliteta u poznatim zatonskim restoranima. Novi, moderno uređeni apartmani, bezvremenskog stila i elegantnih detalja, pružaju jednostavnost i ljepotu vašem odmoru. Provesti vrući ljetni dan uz bazen ili na nekom od skrovitih zatonskih mjesta uz more, savršen je odmor za sve željne malo mira daleko od ljetne gradske vreve.

Saznajte više Saznajte više
Lightbox by Lokesh Dhakar